neljapäev, märts 30, 2006

Oo õudust - ilusad inimesed tulevad!!!

Kõik, mis ei tapa, teeb edevamaks.
Saab jälle millegagi teiste ees hiilata – sul ei ole nii raske elu olnud! Sa pole pidanud seda läbi elama. Ja inimesed tunnustavad – jaa, vot eeta daa…

Vat kui hea, et ma edevust juba mainisin, sest just sain kirja, et mind oodatakse ühinema beautifulpeople.net’iga. Nojah – kes veel ei tea, siis see on välimusele rõhku panev portaal. Minu teada isegi tasuline, kus ilusad inimesed saavad kenasti omavahel suhelda, ilma et koledad neid segaks. No kamoon, miks ma selle siia kirjutasin – eks ikka selleks, et te näeksite, et mind näe, kutsuti! Edevus.

Aga tegelikult – mida *****? Ilusad inimesed ja koledad inimesed? Enam pealiskaudsemaks ei saa minna? Mida näitab mulle mingi inimese pilt? Mitte midagi! Enamjaolt ma ei tahagi väga ilusate inimestega tutvuda, sest mul on eelarvamus, et nad on kindlasti jube ülbed ja madalalaubalised. Kõik ei ole, aga see, kes selle lehekülje tegi, küll on. Või siis, tegelikult on ta jube kaval. USA-s pidi see sait ilgelt popp olema ja looja ajab seal miljoneid kotti. Nii palju lolle inimesi ei saa olemas olla! Aga saab, okei, see on Ameerika – lollidemaa (sorry), aga samas ma usun, et ka Eestis oleks neid, kes sinna iga hinna eest pääseda sooviksid. Mina ei tea, mul oleks häbi. Lähen ja riputan ennast sinna üles ja ütlen, et näete nüüd ma olen ilus – andke mulle respekti? Ma ei taha mingeid koledaid kõõmasid enda ümber näha!
Kas inimestel millegi muuga enam hiilata ei ole? Mina lähen sinna lehele ja vaatan seda kui lollide reservaati.

Siia sobiks jälle see Pink’i „Stupid Girls” lugu ja video…

2 kommentaari:

  1. No see on ju umbes sama põhimõttega sait siis, kui oli üks Eesti tšikkide algatatud ...mingi supergirls.. või mingi sellise nimega ta oli. Aa ei, vipgirls oli hoopis. Nemad jälle eeldasid, et neid hullult kutsutaks koguaeg igalepoole ja tehtaks neile asju/jooke välja ja osutataks teeneid lihtsalt sellepärast, et nad on nii ilusad. Kui rahvas rääkima hakkas, et need vipköölsid on peast naca põrunud, orgunnis esivippkööl omale telkus intervjuu, kus väitis, et kõik nende klubi liikmed on targad tüdrukud. Mis on juba iseenesest loll väide, kuna klubi liikmeid olevat sel momendil olnud mitusada ja vaevalt, et suure pidutsemise kõrvalt esivipil aega jäi, et kõigi uute liikmete tausta ja aikjuud kontrollida.

    A Stupid Girls videos on kõige parem koht see, kus Pink üritab hästi liibuvalt & seksikalt (teadagi mida/keda imiteerides) üle seebivahuse auto kapoti ronida, aga libastub ja kogu see värk kukub välja õige totakalt. Mul oli vahepeal päris kuri plaan passida telku ees, pult käes, niikaua, kuni mõnelt musakanalilt seda videot lastakse, et siis päris oma kopi lindistada =)

    VastaKustuta
  2. Midagi sinna Vipgirlide poole jah aga vist suurema mastaabiga. Kroonikas isegi räägiti ja Ingrid Tähismaa käis kuskil Londonis "ilusate inimeste klubi" peol...
    Samas kui vipgirlide menu suht ruttu vaibus, siis võib loota, et äkki see ilusate inimeste asi ka.

    Jaa, see koht videos on tõesti üks paremaid, teine on minu arust see lõpp, kus üleni roosas ülepäevitanud kortsus tädi rõõmsalt lehvitab :)

    VastaKustuta