reede, veebruar 19, 2010

Nothing tastes as good as skinny feels*

Tegelikult ei julgeks isegi hõisata, aga tundub, et lõpuks ometi on Courtney Love mingil moel raja peale saanud ja üks kõige kauem (ümber)tehtud plaat , mille üks versioonidest isegi mul olemas on (ja mille lekkimise tõttu see plaat ka väidetavalt üks kord ümber tehti), hakkab võib-olla tõesti aprillis välja tulema. 5 aastat - pole paha :)
Igatahes saab igasugustest netti lekkinud koledatest piltidest paremini välja nägevast Courtneyst ja nüüd ka siis 11 aasta järel taasühinenud (khm - kui Courtney on ainus vana koosseisu liige, siis ei saaks ju nii öelda?) Hole'st siit lugeda. See Hole'i "taasühinemine" on muidugi nii kummaline asi, et mina pidasin seda varem naljaks, sest miks peaks Courtney oma plaadi esitajaks märkima ansambli Hole. Aga siis tuli välja, et tema arust tema ongi kogu ansambel Hole. Wikipedia artiklit on ka nii sada korda muudetud ja varem Courtney Love'i plaadist pajatav artikkel räägib nüüd Hole'i uuest plaadist - nagu pudru ja kapsad :) "Ma ei ole su ema - ma olen su vend!"

* Love, wearing a figure-hugging black laced suit and pink and blue tutu, opened the show with a medley of 'Pretty On The Inside' and The Rolling Stones' 'Sympathy For The Devil', on which she changed a line to "nothing tastes as good as skinny feels", referencing a quote attributed to Kate Moss.

Video üleeilsest Londoni kontserdist:

1 kommentaar:

  1. Ma tahts öelda, et mo meelest on Courtney üks kõige sümpaatsema välimusega naisterahvaid maamunal. Ta näeb super välja isegi siis, kui ripsmetušsi voolab ja riided on ribadeks =)

    Ja ühes mu lapsepõlve lemmikfilmis, kus ta koos Woody Harrelsoniga mängis, tõestas ta ka, et oskab megahästi näidelda.

    Seda, et ta veel laulda ka oskab ja oma laulude tekstidki ise kirjutab, on juba ilmselgelt natuke liiga palju =)

    VastaKustuta