laupäev, juuli 19, 2014

Ettevaatust! Sisaldab pilti vulgaarsest neegrip****ga naisest!

Üldiselt tundub, et nii mõnelgi blogijal on oma emaga mõningaid lahkhelisid. Ei saa ka ise seda salata, aga üldiselt olen üritanud asja huumoriga võtta. Muudmoodi lihtsalt ei saa. Täna aga sain seesuguse üllatuse osaliseks, et see varjutab juba ka huumori.
Eks ikka mitmed on kahtlustanud mul erinevaid komplekse - nii et siit ta tuleb - kõigi minu komplekside allikas: ostsin endale selle kleidi (Ophelia on kergelt Courtney Love'i fänniteema ja ei ostnud ma teda sellise õudse hinnaga nagu praegu näha), panin selga, läksin sõbrannale külla ja viisin lapsed ema juurde. Ema vaatas, näkku ilmus põlastav ilme ja ta ütles: "No ma ütlen ausalt, sellised kleidid ei sobi sulle. Sul on ju neegri perse! Samasugune nõgus selg nagu minul. See ei sobi! Tead, prantsuse daamid ei kanna kunagi dekolteed, ei tea miks selline vulgaarne dekoltee meil nii moodi on läinud? Mis see üldse on - jälle sealt viienaelapoest tellitud lirakas või?"
Kui te nüüd loodate midagi eriti võigast näha, siis siit see tuleb - mina oma vulgaarse kerega oma vulgaarses kleidis:
Tagantpoolt pilti ei teinud, hiidperse poleks ilmselt pildile mahtunudki.
Kui ma eelmises postituses kirjutasin mõttetutest inimestest ja nende kriitikast, siis tuleb öelda, et mu ema on hästi hakkama saanud. Seekord ma ei saanud enam isegi haiget mitte, sest see oli lihtsalt niivõrd naeruväärne. Sõbranna juures sai päev otsa neegriperse nalju tehtud. Oleks ta mu kõhupeki kohta miskit öelnud, oleks ma ehk isegi mingit torget tundnud, aga tagumik! Mul peaaegu ei olegi seda! Ehk siis moraal - kui tahetakse haiget teha, suudetakse näha asju, mida tegelikult olemaski pole ning kui neid hinge võtta, võib ise oma hädad vabalt välja mõelda. Ja dekoltee. Kas kõik, mis pole kurguni kinni, on dekoltee? Tahate dekolteed - siin on üks korralik!

2 kommentaari:

  1. Hea, et lapsigi hoiab. Aga kleit on äge ja keha tundub ka suht püss - kuigi mustanahalised mehed leiaksid, et ei olegi ju õieti seda lubatud perset.

    VastaKustuta
  2. See on mingi veider eestinaisekompleks, mis sunnib korralikult vormitud tagumikku lubamatuks pidama. Üks korralik ümas kann on alati parem vaadata, kui lame lahja perse.
    Kust te küll sellised emad saanud olete? Minu oma tundub niisugusi asju lugedes juba täitsa inglina.

    VastaKustuta